torstai 11. elokuuta 2016

                                      Minä ja sinä


Sinä tai te, jotka haluatte lukea joskus blogiani, kaikkien blogien viidakossa;
Sen unohtaa usein, kun kirjottaa koneella jotain ja lataa sen netin ihmeelliseen maailmaan, että et kirjoita vain itsellesi, vaan muille ja haluan kirjoittaa myös muille. Eli kommentointi sivullani on enemmän kuin tervetullutta ja haluan kuulla myös muiden tarinoita, ihan mistä vaan, kuhan se on itselles tärkeää!! Yritän parhaani mukaan vastata jokaiselle mahdollisimman nopeasti, koska jos toinen haluaa sanoa jotain ja viitsii nähdä sen vaivan ja antaa omaa aikaa, niin se on totisesti sen arvoista. Jos kuitenkin kommentointi jostain syystä tökkii, haluan tietää, miten parantaa sivujani teille ja itselleni. Ehdotuksia aiheista otetaan myös vastaan!!

Huomenna ajattelin kirjoittaa vakavasti ja ei niin vakavasti. Siis mitäh!?
Noh mikäänhän ei ole ikinä varmaa ja en ole sitä tyyppiä, ketä suunnittelee etukätee, koska ne kusee aina! Mutta, silloin kun on paljon halua ja paljon kerrottavaa, on se jäsennettävä jotenkin järkevästi.

Eli se olisi sitten ensimmäinen kerta, kun puhun tästä aiheesta, joka on; AIKUISTUMINEN YHDESSÄ YÖSSÄ. Ja tarkotan sitä myös, en ole kenellekkään puhunut näistä asioista, en edes avopuolisoni kanssa. Olen niin huono puhumaan, mutta näin se käy. 

Sitten toinen aihe ajattelin vähän vastapainoa, eli missä olen huomannut olevani helvetin mestari. ( Ainakin omasta mielestä ) Eli kirppari löydöt ja miten saan tavallisista koltuista enemmän rokahtavia ja gootahtavia. Tai no, edes sinne päin..  Eli; KIRPPARIT JA OMA TYYLI 

yep, no mutta huomiseen!!!!!! 

2 kommenttia: