perjantai 12. elokuuta 2016

     MIKÄ MENI VIKAAN?!

Siis joo, tänään, tarkemmin puolilta päivin, pitäis mennä PIRPYn ( pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry ) kulttuurikarnevaaleihin tanssahtelemaan sorsapuistoon Tampereella ja olen erittäin hyvin levännyt!
Huomasin eilen illalla, että lääkkeeni, joka saa illalla rauhoittumaan ja nukkumaan, oli loppu ja karmea pääkipu, joten en lähtenyt keskustaan apteekkiin, joka oli ainoa auki siihen aikaan. Noh, kävi sitten niin kuin aavistelin, että en nukkunut koko vitun yönä silmäystäkään! Joo oma syy tiedän... Yritin tosissani, kunnes huomasin jalkani tekevän ympyrää ilmassa ja luovutin. Eli tässä ollaan, helvetin pirteänä uuteen päivään.. Suihkuun sentään pääsin; kolmen aikaan yöllä.... Huoh...............
No mutta ei se haittaa, että on "vähän" sekava olo ja olen varmaan taas ihan helvetin edustavassa kunnossa ja juttu lentää todella sivistyneesti tänään ja illalla, luultavasti muutaman bissen höystämänä.. Onneksi tutut ei ihmettele, että taas tuo menee... Heh.. ja luultavasti muutaman nolostuttavan naurun kera, siihen tottuu. Niin, no positiivista on, että ei väsytä, ei..! JIPPII, tästä on hyvä alkaa. 
Hyvää perjantaita ja viikonlopun alkua herras- ja naisväki, sekoillaan sitten kunnolla.
Älkää tehkö mitään mitä mää en tekis... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti