sunnuntai 21. elokuuta 2016

HAAMU PILA!

Mää otin töissä yksi kerta vessan lampusta kuvan, kun lamppu oli palanut,  että osaisin ostaa oikean näköisen ja mallisen. Kotona illalla vuoteessa tuli väläys, että perhana, tässä olisi ihan helvekon hyvä pila miehelleni Samille. Sen keksittyäni, en meenannut saada unta, lääkkeistä huolimatta. No, seuraava päivä tuli, en muista oliko silloin arkipäivä vai viikonloppu, jolloin molemmilla olisi ollut vapaata. Kuitenkin tein pilan kun molemmat oli kotona ja en muista teinkö ruokaa vai tiskasinko, mutta olin kuitenkin keittiössä ja Sami löhöili sohvalla. Edellisenä yönä muokkasin sängyssä kuvaa, kuitenkin niin, että kuvasta ei tulisi mitään ylilyöntiä, vaan että näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta. Ihme, ettei Sami herännyt, koska hekottelin samalla aika lujaa kun tein kuvaa.
Noh, olin keittiössä ja ennen kuin menin näyttämään kuvaa, niin keräilin itseäni hetken, että saisin itseni tiettyyn "pelästyneeseen " tilaan. Kumpikin meistä ei sulje sitä mahdollisuutta pois, etteikö yliluonnollisia asioita olisi olemassa. Sen takia tiesin, että kuva menisi läpi, jos vain saisin pidettyä itseni kurissa!

Onneksi olen ihan hyvä näyttelemään ja pystyn vääntämään itkua jos on pakko. Kiitos geenien. Heh! Tiesin, että pila voisi kaatua myös siihen, että en näyttänyt kuvaa heti, kun sen olisin huomannut, että kuvassa olisi jotain vialla. 
Mutta näillä mentäisiin. Ryntäsin keittiöstä Samin luo ja näytin kuvaa, aluksi hän näytti epäröivältä, mutta rupesin saamaan itseni siihen olotilaan, että rupesin oikeasti näyttämään säihkähtäneeltä ja hän huomasi, kun näytin ihoni menevän kananlihalle. Sanoin, että olin tutkinut kuvaa ja miettinyt eri vaihtoehtoja valon suhteen jne. Sami rupesi näyttämään siltä, että uskoi kuin uskoikin kuvan olevan totta. Ei hän tiennyt tuommoisista kuvanmuokkaus ohjelmista ja että sellaisia saisi kännykkään ainakaan mikä näyttäisi noin aidolta. 

Hän tutki ja tutki kuvaa, eikä löytänyt siitä vikaa ja sanoinkin muutamaan otteseen, että en ymmärrä, miten tuo on mahdollista, että tekeekö muka pelkkä valo noin!? Lopulta ainoa vaihtoehto oli, että kuva oli aito! Menin taas keittiöön ja vähän hihittelin itsekseni, ihan vähän vain..
Sitten Sami rupesi lähettelemään kuvaa ensin siskolleen ja sitten kaverilleen, kunnes oli pakko tunnustaa, että kuva ei ole aito. Hänen siskonsa ehti kuvan saamaan ja uskoi myös kuvan olevan aito, mutta siinä vaiheesa kun hän meenasi kaverilleen sen lähettää, oli peli pakko laittaa poikki.

"Voi jumalauta ei helvetti! "  " En usko enään mihinkään sun juttuihin! " Koko iltahan siinä meni nauraessa, siis mun osalta ja toi toinen, noh, ehti vähän innostua jo kuvasta, vähän liikaakin... voi raukka. Kostoa lupasi ja siitä on jo kuukausia, ellei lähemmäs jo vuosi aikaan, eikä vieläkään mitään ole keksinyt!! Onneksi kuva on tallessa, joten laitan sen alapuolelle.

Huomenna ajattelin kertoa oikean "kummitus " tarinan, mikä mulle kävi, kun asuttiin vielä Porissa omakotitalossa, mille ei ole löytynyt selitystä. Ja muutakin luvassa.. HUOMISEEN.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti