torstai 22. syyskuuta 2016

SE ON VARMAA!!!

Isompi päivitys tulee huomenna! Mutta nyt se on varmaa ja meidän hääpäivä on täten 4.11.2016 perjantai!! Hyvää Samhainta tai tunnetuimmin Halloween tai Pyhäinmiesten päivää!! IIk, nyt täytyy kyllä suoraan myöntää, että jännittää, koska en uskalla kokeilla hääpukuani. Viimeksi kun kokeilin, vetskari ei mennyt kiinni, vaikka luulin olevami laihempi, kuin silloin kun ostin sen ja se oli iso! Ja nyt, kun syön niukemmin viikolla ja viikonloppuisin saa mässäillä enemmän, niin pelkään ettei se mene kiinni!!! Kai kokeilen sitten päivää ennen häitä pukua ja huomaan, että hups ja tungen jonkun verhokankaan tohon yläkropan suojaksi!! En edes tiedä meikeistä, hiuksista, kengistä tai muustakaan vielä mitään. 
Me päätettiin siis, että vihkijä tulee illalla meille ja ihan pienellä porukalla juhlitaan seuraavaan aamuun ja sitten kesällä sukulaisten kanssa Kajaanissa ja sitten ensi vuonna, kun tulee vuosi täyteen pidetään isot juhlat, joihin kaverit mahtuu!! 

Täytyy ihan suoraan sanoa, että ei ole ollut minkäänlaista energiaa suunnitella tulevaa päivää sen tarkemmin, ei nyt, vaan mennään niin, mitä päivä ja ilta tuo tullessaan, eli improlla mennään!! Ja se sopii kuin paremmin, meille kummallekin. Juhlia voi pitää elämässä niin paljon kuin haluaa ja tämä päivä on meidän, ei muiden, ryyppäjäisiä voi pitää muulloinkin. Joten, niin, näillä siis mennään!! JEEE!!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti