torstai 15. syyskuuta 2016

MÖKKEILYÄ

Jep, eli reuma jutut saa jäädä seuraavaan kertaan, huomiseen tai lauantaihin.  Ei tunnu tähän sopivalta. Eli, mökillä ollaan oltu jo hyvän tovi ja juuri sellainen kuin olla pitää.. ei mitään turhaa prameilua ja täysi kuu. Ainakin siltä se näyttää ja iso möllykkä onkin. Pieni porukka meitä on.. kolme, mutta ei se määrä vaan se laatu..

Kyllähän tästä nauttii, vaikka ulkohuussi sydäntylytyksiä tuokin ( elukat ) mutta järki käteen meiningillä mennään. Onhan se kiva olla välillä jossain muualla kuin kotona aina vaan, mutta olen enemmänkin koti-ihmisiä. En ole kertaakaan edes ulkomaille asti päässyt, eli kotikissaksi voisi kutsua kyllä ja kun mieskin on samantyyppinen niin....

Tuli vaan mieleen että mikähän mahtaa olla teidän sellainen ammatti, mihin olette jollain tapaa halunnut, vaikka siitä olisi glamour kaukana ja ehkä järkikin? En tiedä mistä tämä on lähtöisin, mutta mulla on ollut ihan ala-asteelta lähtien stripparin työ sellainen.. Turha kysyä, fantasiat kullakin ja jos vartalo antaisi myöten , niin kuka tietää... heh....  ja mitä vikaa siinä sitä paitsi on.. joo antaa yhteiskunnan luoda omat normit, mutta ottaa huomioon, että yhteiskunta ollaan me ja me asetetaan rajat, mikä on " sopivaa " ja mikä ei. Enkä ymmärrä miksi ihmisillä on elämisen suhteen vieläkin niin tiukat säännöt, myös toisia varten.... kai se sitten antaa jonkinlaista turvaa en tiedä.. kuvan lisään huomenna kun tabletilla kirjoittelen, mutta hyvää torstaita kaikille.. mä kuittaan!





Tässä ihan helvetin iso kuollut ampiaisen pesä! löyty veneestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti