maanantai 19. syyskuuta 2016

ISOT ON MURHEET..

En yleensä tee; mitä muut ensin, niin minä perässä, mutta nyt ajattelin kokeilla kun on muutenkin mun tyyliäni lähellä tämä " cut crease " tyyli ( kirjotinkohan oikein? ) En käyttänyt mitään teippiä enkä muutakaan ohutta sivellintä ( kuva alhaalla ) vaan mutu tuntumalla mentiin. Ajattelin ensin laittaa meikistä kuvaa, miten se onnistui käyttämättä mitään jippos konsteja ja ihan toinen aihekin oli mielessä, mutta sitten tuli mieleen, kun kauneudesta nyt sivutaan, niin perehdytään siihen toiselta kantilta. 

Mua ei ole liiemmin haitannut tämä, mutta mitä enemmän on kiinostunut meikistä tässä myöhemmällä iällä, niin se on ruvennut häiritsemään entistä enemmän. Ikäkin varmaan tekee osansa. Eli mun oikea silmä tai kulma ja luomi on painunut alas. Tiedetään, että toinen puoli on aina erinlainen, mutta tämä on häiritsevää sorttia ja ärsyttävää! Toisen puolen pystyy meikkaamaan aina miten haluan ja vähemmällä ajalla, mutta kun toinen, oikea puoli on kyseessä, se on yhtä helvettiä! Niinkuin tiiätte, että mun perus- ja juhlameikkiin ja kaikkiin meikkiin kuuluu " se viuhka " eye linerillä ja yritän tehdä niistä edes suhtkoht siistin ja samanlaiset, mutta se on ihan mahotonta tehdä edes sinne päin. Joskus on kyllä ihan kiva mennä vähemmällä meikillä ja silloin se olikin helppoa, kun oli ripsien pidennykset ( nyt taukoa ) ja nyt kun käytän ja opettelen käyttämään tekoripsiä, niin pitää vähän laittaa lineriä, ettei rajat näy ja näyttää edes suht siistiltä, niin se on ihan mahottomuus laittaa vaan vähän rajauksia jne. Ja mulla on niin vaaleat ja lyhyet omat ripset, että pakko jotain käyttää, muuten kokonaisuus kärsii..  Mutta miksi ei voi laittaa vaan ihan ohuet viivat tai sitten vain luomiväriä?  No sen takia juuri, että toisessa silmässä se näyttää ihan hirveältä ja suttuiselta ja pienillä rajauksilla silmä menee entistä enemmän kurttuun tai siltä se siis näyttää. Ja jos teen pikku tarkkaa työtä ja välillä kiva kokeilla " siistin " näköisiä värejä ja rajauksia, toisessa silmässä se näyttää hienolta, mutta oikeassa silmässä suttuiselta. Sen takia tyydyn tekemään aina paksut ja korkeat rajaukset ja yleensä vielä tummaa luomiväriä, että näyttäisi kummatkin silmät ja meikki samantyyppiseltä, eikä vaan sutulta. Luomiväri menee myös melkein kulmakarvoihin asti ainakin oikeassa silmässä, ensinnäkin se avaa toista silmää, eikä ero ole niin merkittävä ja toinen, ettei rajuksien kauhea ero näy. 
Joten tämä " cut crease " meikki näyttää silmän erot erittäin hyvin; hienon näköinen meikki ja siisti, mutta en tiedä kehtaako sitä lähteä mihinkään missi kisoihin näin, koska toisessa silmässä se näyttää sutulta. Joten yleensä teen meikit vaan vapaalla kädellä, koska tarkkaa työtä on täten ihan turha yrittää...  Ja tosiaan silloin kun oli pidennykset ( aion todellakin ottaa takaisin kun ehtii ) ei aina tarvinnut laittaa mitään muuta kuin kulmakarvat ojennukseen ja silloin meikkaaminen olikin enemmän harrastus kuin pakko. Nyt taas se on enemmänkin pakko. Halusin kokeilla tekoripsiä ( sen takia pidän taukoa pidennyksistä ) miltä ne näyttää ja onko ne niin helpot kuin väitetään ja okei, tuohan se erinlaisen ulottuvuuden silmiin kyllä. Ja noi KISSin ripset ja liima on kyllä parhautta, eikä tarvitse edes leikellä kun on sopivat. Mutta sitten siitä rupesi tulemaan pakko pullaa, tosiaan kun on olemattomat ripset. Paljon on mutta lyhyet ja kun laittaa ripsiväriä niin kaikki on luomella!! Ja varsinkin oikean puolen luomella vielä enemmän. 

Joo pienet on murheet, mutta välillä näinkin ja ei se tarkoita sitä, ettei siitä olisi mittavaa harmia jokapäiväisessä elämässä ja tunnelman latistaja.  Se vie niin pirusti vaan aikaa ja jos varsinkin olet väsynyt niin näkyy entistä enemmän. Illalla kun pesee meikit pois, niin eroa ei oikeastaan huomaa, joten se on kaikki tai ei mitään toisin sanoen.. Joten alhaalla kuvia ja toi " cut " hommeli on tehty violetilla ja tolla tavallisella siveltimellä vai mikä helevetti sen nimi nyt sitten onkaan! Käytän tota violettia oikeastaan aina! 

Ja on siinä toinenkin kuin pelkästään kosmeettinen haitta, meenaan näytän aina vihaiselta, jopa Samikin kysyy kun hän puhuu ja kuuntelen ja katson päin niin, että vaivaako jokin kun oot ton näköinen.. Just. Eikä ole ainoa, joka luulee, että olen vihainen. Ottaa se kyllä päähän ja jos en vihainen niin väsynyt jne.. Vittu! HUOM; kuvia ei muokattu mitenkään!! Kahdessa kuvassa ainoastaan valoa muutettu, muuten muokaamattomia ja muissa ei edes sitäkään!!
 
Toivottavasti ei ollut hirveän sekava teksti näin maanantaina!! Huomenna lisää!!! 
Hyvää alkanutta viikkoa tai lomaa!!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti