perjantai 20. tammikuuta 2017

KAHDET KASVOT, YKSI "MIELI" tai no kaksi, mutta you get the point...

Ajattelin, että en ikinä tee tälläistä päivitystä, koska ei ole mun juttu, mutta sitten itse kiinnostuin ja ajattelin jakaa sen teillekin. Vaikka mulla ei ole Nokiassani sovellusta, mikä " muuttaa " kasvot ihan virheettömiksi ja muuta sellaista, tykkään pelata pelkästään väreillä, jos se käy järkeen, niin yllätyin ihan helvetisti! Ymmärrätte mitä tarkoitan, kun näätte kuvat. Tottakai olen katsonut samaa naamaa jo 28 vuoden ajan, mutta kun asettaa meikkillä otetun ja meikittömänä otetun kuvan vastakkain, huomaa todellisen eron! Ajattelin, että noh, ei niissä nyt mitään älytöntä eroa ole, mutta olin väärässä. Ei tarvitse olla mitään " filttereitä " vai mitä ne nyt sitten ikinä onkaan, niin kyllähän meikki nyt muuttaa ihan helvetisti näköä, vaikka mulla nyt mitään kauheasti naamassa sitä olekkaan, ainoastaan silmämeikit ovat tummat, mutta se ole varmaankaan sama asia... 

Joten, en aio enempää lätistä vaan antaa kuvien puhua puolestaan ps tämä jännittää ihan helvetisti, en ole koskaan pitänyt meikittömästä minästä, mutta on tämäkin alku. Pidän nykyään enemmän kuin ennen. Mutta tosiaan asia oli kait tämä, että meikki, mikä meikki, oli sitä paljon, tai vähän, niin kyllä se nyt helvetti muuttaa.... Hyvään tai huonoon suuntaan, sen jätän teille! Mutta älkää hävetkö omaa ulkonäköänne, koska aina voi olla pahemminkin, varsinkin kun on lukenut ja katsonut dokumentteja happohyökkäyksistä naisia vastaan jne. niin tosiaan, pahemminkin voisi olla! Me näämme, me haistamme, me kuulemme, me koemme....... Joten mikä on pahasti.... Niin.. 

Hyvää viikonloppua ystävät.... Näihin tunnelmiin, näihin kuviin. Huom! kuvissa ei ole filttereitä, suodattimiä, värin vaihteluita eikä muuta paskaa!!





 

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti